Μας ελάτε σε επαφή με
Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15889894175

Shenzhen Borihem Jewelry Co., Ltd

Co. κοσμήματος Borihem Shenzhen, ΕΠΕ

  • Shenzhen Borihem Jewelry Co., Ltd
  • Shenzhen Borihem Jewelry Co., Ltd
  • Shenzhen Borihem Jewelry Co., Ltd
  • Shenzhen Borihem Jewelry Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων 260~268
Ετήσιες πωλήσεις 1500000-2000000 Ιδρύθηκε Έτος 2014
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Η Co. κοσμήματος Borihem Shenzhen, ΕΠΕ, που ιδρύεται μέσα στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, είναι ένα σχέδιο, μια παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσία ενσωμάτωσης επιχείρησης κοσμήματος διαμαντιών. Το Υπουργείο εμπορίου βρίσκεται στο 26ο πάτωμα Jinzhan, ένα διεθνές εμπορικό κέντρο κοσμήματος σε Shenzhen, Guangdong. Καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 400 τετραγωνικών μέτρων. Είναι εξοπλισμένο με το μεγάλης κλίμακας εργοστάσιο παραγωγής του, που καλύπτει μια περιοχή περίπου 600 τετραγωνικών μέτρων. Ειδικεμένος στη χρυσή επεξεργασία δαχτυλιδιών διαμαντιών 18K, με 20 έτη εμπειρίας στη διαχείριση εργοστασίων και την επεξεργασία δαχτυλιδιών, η επιχείρηση είναι μέλος της μόνης πλατφόρμας εμπορικών συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγής διαμαντιών της Κίνας (ανταλλαγή διαμαντιών της Σαγκάη), και η επιχείρηση δαχτυλιδιών διαμαντιών που αναλαμβάνει τις καλύψεις πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η επιχείρηση από την προμήθεια της γυμνής πέτρας, σχέδιο του σχεδίου δαχτυλιδιών πρωτοτύπων στο τέλειο τελικό προϊόν, πάντα με έναν υψηλό βαθμό της αφιέρωσης σε όλη τη διαδικασία της υπηρεσίας. Με την αυστηρή διαδικασία εργασίας και πολλά έτη διοικητικής εμπειρίας, το εργοστάσιο έχει κερδίσει την αναγνώριση από πολλούς συνεργάτες, και τις καθιερωμένες σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις ανεφοδιασμού με διάσημα kong-κύρια η Hong εμπορικά σήματα, σημαντικά εμπορικά σήματα στη ηπειρωτική Κίνα, και μερικές μεγάλες αίθουσες έκθεσης κοσμήματος χονδρικές. Η επιχείρηση εμμένει πάντα στο «επαγγελματικό, αποδοτικό, αφιερωμένο, καινοτόμο» σκοπό εργασίας, όπως πάντα, αφιερωμένη υπηρεσία.

Ιστορία

  Η Co. κοσμήματος Borihem Shenzhen, ΕΠΕ, που καταχωρείται μέσα στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, είναι εμπορική επιχείρηση της επιχείρησης. Από το 2000, η επιχείρηση έχει την οργάνωση ένα μικρό εργοστάσιο επεξεργασίας, για να αναλάβει κυρίως την επιχείρηση επεξεργασίας του χρυσού 18K και του δαχτυλιδιού διαμαντιών. Είναι 20 έτη δεδομένου ότι το εργοστάσιο αναπτύχθηκε από μικρό σε μεγάλο και από αδύνατο σε ισχυρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το εργοστάσιο που συνεχίστηκε για να αυξάνει τον εξοπλισμό, να επεκτείνει την περιοχή, να επεκτείνει την κλίμακα της ομάδας, ο επιχειρησιακός όγκος αυξήθηκε σταθερά, συσσωρευμένη εξαιρετικά πολύτιμη εμπειρία επεξεργασίας. Μέχρι τώρα, το εργοστάσιο έχει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ο όγκος της επιχείρησης αυξάνεται σταθερά.

Υπηρεσία

1. Ισχυρά κανάλια ανεφοδιασμού, ικανότητα παραγωγής και υψηλής ποιότητας υπηρεσία σε ολόκληρη τη διαδικασία

2. Άμεσα συνδέστε με το εργοστάσιο, κανονίζει να έρθει να επιθεωρήσει τη δύναμη του εργοστασίου, κατόπιν μαζικές διαταγές θέσεων σχετικά με την περιοχή, με το μεγάλο διάστημα κέρδους

3. Συνδυασμένο με το Διαδίκτυο, παρέχει τη μεγάλη ευκολία για τους πελάτες για «να προσαρμόσει on-line και να παραγάγει κατόπιν παραγγελίας»

4. Δώστε προσοχή στην έρευνα και την ανάπτυξη, παρέχετε τακτικά το δημοφιλέστερο ύφος δαχτυλιδιών ζευγαριού σχεδίου μόδας στην αγορά, αλλά και μπορεί να σχεδιάσει το προσαρμοσμένο ύφος σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών δωρεάν

5. Συνεχώς μάθετε από τις προηγμένες διοικητικές ιδέες να πραγματοποιηθεί η ολοκλήρωση της εύκαμπτης παραγωγής και της εξατομικευμένης υπηρεσίας, ώστε να ενισχυθεί η εμπειρία πελατών συγχρόνως.

Η ομάδα μας

  Υπάρχουν συνολικά 268 εργαζόμενοι, διοικητικός, προσωπικό, οικονομικός, ασφάλεια και Ομάδες Διοίκησης στο εργοστάσιο, μεταξύ του οποίου 52 έχουν λειτουργήσει για περισσότερο από 10 έτη. Η εμπορική επιχείρηση έχει ένα αγοράζοντας τμήμα με συνολικά 12 υπαλλήλους. Η ομάδα είναι τεράστια, κάθε θέση κάνει το καθήκον της, η συνεργασία είναι άνευ ραφής, η λειτουργία είναι τακτική.